dr. copy

Segítünk a hatékony és költségkímélő fénymásoló, nyomtató és számítógép választásban.

fénymásoló
fénymásoló
szaktanácsadás

Vegye igénybe szakmai tudásunkat a hatékony és költségkímélő fénymásoló és nyomtató választáshoz!

Egy iroda hosszútávon hatékony és költségkímélő működésének első feltétele a beruházást megelőző tervezés. Különösen fontos ez olyan intézmények (iskolák, óvodák, alapítványok stb.) számára, amelyek a korábban elfogadott költségvetés szerint kénytelenek gazdálkodni.

Egy instabil számítógépes hálózat, vagy egy rosszul megválasztott fénymásoló esetleg nyomtató meggátolhatja a gördülékeny munkavégzést és számottevő anyagi veszteséggel, valamint bosszúsággal jár.

Gyakran találkozunk a szakértő tanács hiányában, általában egy bevásárlóközpontban végrehajtott beruházás negatív következményeivel. Íme néhány példa:

  • üzembehelyezéskor derül ki, hogy hardveres és/vagy szoftveres kompatibilitási problémák vannak,
  • a fénymásoló toner, illetve a nyomtató festékpatron első cseréje alkalmával szembesülnek azzal, hogy az üzemeltetési költség magas,
  • a fénymásoló, vagy a nyomtató a gyártó által javasoltnál erősebb igénybevételnek van kitéve. Ezért gyakoriak a meghibásodások, ami jelentős szervizköltséget eredményez,
  • az első meghibásodáskor derül ki, hogy nincs a környéken márkaszerviz, ezért a vártnál magasabb lesz a kiszállási díj.

A fenti problémákból eredő fölösleges kiadásokat segítünk elkerülni Önnek, amennyiben megtisztel bennünket bizalmával és igénybe veszi szakmai tudásunkat valamint sokéves tapasztalatunkat.

XHTML    CSS