dr. copy

fénymásoló
fénymásoló
referenciáink

2005 augusztusa óta üzemelteti a Dr. COPY Bt. a Vak Bottyán Gimnáziumban a RICOH FT 4422 típusú fénymásolót. Gépünk nagy igénybevételnek van kitéve, a cég a rendszeres karbantartást szerződés szerint pontosan elvégzi, a meghibásodásokat gyorsan kijavítják, munkájukkal elégedettek vagyunk.

C. Szabóné Kocsiczki Ilona
igazgató

A Dr. COPY Bt. régi, megbízható üzleti partnerünk. Rendkívűl rugalmasak, pontosak, szakmailag nagyon felkészültek. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget.

Lohner Tímea
üzletvezető
D-Tel kft.

Az ESZI Intézményfenntartó és Működtető Alapítvány nagyteljesítményű másoló- nyomtató berendezését 2003 óta üzemelteti a Dr. COPY Bt. magas színvonalú üzembiztonsággal és rendelkezésre állással. Ajánlom másoknak is e céget.

Hangyási Sándor
műszaki tanácsadó

Mint a Paks város közjegyzői irodájában dolgozó kollektíva tagjai nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a mai világban - a rohamosan növekvő számú, és az ügyfelek részéről minél gyorsabb elintézési határidőt igénylő ügyek okán - minden "ügyintéző" számára nélkülözhetetlen az, hogy az általa végzett munka során igénybe vegye a kor technikai vívmányainak alkalmazását.
A közjegyzői iroda - válaszként a fenti kihívásokra - 2004 óta használja a Dr. COPY Bt. által forgalmazott termékeket a hozzájuk tartozó szolgáltatásokkal együtt, a munkatársak legnagyobb megelégedettségére. Szinte észrevétlenül váltak az általunk alkalmazott gépek a mindennapi munkavégzés központjává, hisz az irodai tevékenység alfája és omegája is egyben a folyamatos nyomtatás, fénymásolás és scanner használat. Bátran kijelenthetjük, hogy perceket, gyakran órákat - néha egy-egy "agyvérzést" - takaríthatunk meg egy jó minőségű, megbízhatóan működő (elnyűhetetlen) gép beszerzésével.
Minőség, pontosság, gyorsaság, megfelelő karbantartás és - a technikában járatlan laikus számára - nem elhanyagolható szempontként egyszerűség, közérthetőség. Ezek azok a fogalmak, melyeknek valós tartalmat adott a Dr. COPY Bt.-vel való együttműködésünk.
A zökkenőmentes munkavégzés elősegítése érdekében ajánljuk a Dr. COPY Bt. által forgalmazott termékeket és a cég szolgáltatásait minden magánszemély, vállalkozó, iroda vagy éppen közintézmény számára, mert az általunk már megtapasztalt jól működő partneri kapcsolat mára elengedhetetlenné vált mindannyiunk számára.

Dr. Tormáné Dr. Riba Ibolya és munkatársai

Szerettem volna vállalkozásomat egy saját domain alatt megjelenő weboldalon bemutatni. Több céggel történt megbeszélés után végül a Dr. COPY Bt. mellett döntöttem, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. Ahogy a cég igérte, a domain regisztrációtól a weboldal elkészítésén keresztűl, a keresőoptimalizálásig profi módon végezte el a munkát. Az üzleti kapcsolatunk ideje alatt a céget a rugalmas hozzáállás, nagyfokú hozzáértés, valamint a gyors és precíz munkavégzés jellemezte. Az eredmény az utanfutogyartas.hu címen megtekinthető.

Nagy Albert
ügyvezető
Alier kft.

XHTML    CSS